top of page
Sekání masa

Staření masa

Stařením maso získá křehkost a výraznější chuť. Jsou dvě varianty zrání mokré a suché. My jdeme cestou suchého zrání, které je sice náročnější, ale maso je jednoznačně kvalitnější. Farma produkuje maso skotu Aberdeen Angus, které po porážce zraje ve čtvrtích v nově vybudovaných boxech s moderní technologií chlazení a regulace vlhkosti. Vyzrávání probíhá po dobu minimálně 21 dnů, za pečlivě kontrolovaných podmínek, při teplotě 0 – 2°C a vlhkosti do 70%. Zrání podporuje typickou křehkost masa plemene Angus. Po rozbourání jednotlivé druhy masa zabalíme v kuchyňské úpravě do vakuové folie, která zaručuje trvanlivost a udržuje šťavnatost. 

Naše maso zraje minimálně 21 dní. Vyzkoušejte vyjímečnou chuť stařeného masa.

Kontaktujte Nás!

Objednávejte e-mailem, nebo využijte náš kontaktní formulář

Děkujeme za odeslání!

Osek 88, Sobotka, 507 43

IČO: 04894545

Pondělí - úterý zavřeno  / středa až neděle  11:00 - 18:00

bottom of page